Alarm JABLOTRON 100+

Skutočná bezpečnosť pre vašu rodinu

Premeňte svoj dom na bezpečné miesto a zažite pocit skutočného pokoja. Alarm JABLOTRON 100+ kompletne ochráni vašu domácnosť. Zároveň dokáže rozsvietiť svetlá, otvoriť garážovú bránu či spustiť zavlažovanie, a to všetko i na diaľku prostredníctvom aplikácie MyJABLOTRON.

Štyri kroky k bezpečnosti

Základom všetkého je kvalitný alarm. S jeho vývojom i výrobou máme 30-ročné skúsenosti. Dôraz pritom kladieme na inovatívnosť, kvalitu a jednoduché ovládanie.

Druhým krokom je profesionálna montáž vykonaná jedným z našich certifikovaných partnerov, ktorých pravidelne školíme. Správnu funkčnosť alarmu možno zaručiť iba týmto spôsobom.

Ďalším vhodným úkonom je pripojenie domového alarmu na pult centralizovanej ochrany. Operátori môžu vďaka tomu vyhodnocovať prichádzajúce správy a v prípade potreby vás kontaktujú a k vášmu zabezpečenému domu vyšlú zásahovú jednotku.

Dve tlačidlá pre intuitívne ovládanie

Ovládanie alarmu JABLOTRON 100+ je skutočne jednoduché – bez problémov to zvládnete aj s rukami plnými nákupných tašiek. Jednoduchosť zaručujú tlačidlá v segmentoch, ktoré predstavujú jednotlivé časti domu či funkcie (napríklad zavlažovanie).

Zelené a červené tlačidlo

Segmenty fungujú ako semafor. Zelená znamená, že alarm je vypnutý a vy sa môžete voľne pohybovať po celom dome.

Červená, rovnako ako na prechode, znamená STOP. Dom je v takom prípade zaistený proti zlodejom a prípadné neoprávnené vniknutie alarm okamžite zaznamená.

Vďaka svetelnej signalizácií na klávesnici alarmu okamžite zistíte, čo je chránené a čo nie.

Systém, ktorý sa vám prispôsobí

Alarm JABLOTRON 100+ môžete postupne rozširovať. Hodiť sa vám to môže napríklad v prípade, že si postavíte garáž.

Rozšírenie systému je jednoduché – stačí, aby ste zavolali nášho montážneho partnera. Ten do vašej garáže nainštaluje detektory a ku klávesnici pridá ďalší „semafor“ (segment). Maximálny možný počet segmentov je 20.